ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ
Θέσις Office & Design
Θέσις Office & Design
Θέσις Office & Design

ΘΕΣΙΣ

Η εταιρεία ΘΕΣΙΣ OFFICE + DESIGN «Α. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ – Κ. ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΕ» ιδρύθηκε το 1989 με Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 76999327000. Έχει καθιερωθεί ως η Νο.1 εταιρεία σε πωλήσεις επίπλων γραφείου στην Κρήτη τα τελευταία 30 χρόνια, διαθέτοντας την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα μεγαλύτερα έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής.

Είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 και με το διεθνές πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2015. Με ένα πρόγραμμα επενδύσεων σε διαφόρους τομείς εδραιώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες, ποιοτικές, καινοτόμες και πρωτοποριακές. Με διεξοδική έρευνα στην ιταλική αγορά έχει καταφέρει να εμπλουτίσει και να ολοκληρώσει την γκάμα των προϊόντων της δημιουργώντας μια από τις πλουσιότερες ποικιλίες στην Ελλάδα.

Με την σύσταση εξειδικευμένου σχεδιαστικού τμήματος επεξεργάζεται τις ανάγκες του πελάτη και σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων προτείνει layouts τέτοια ώστε να υπάρχει πάντα άριστη σχέση τιμής - ποιότητας. Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, εγγυάται άμεσο και αποτελεσματικό service.

Συνεργάζεται κατά αποκλειστικότητα με τις μεγαλύτερες ιταλικές παραγωγικές μονάδες, ηγέτιδες στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικού επίπλου. Ένα μεγάλο μέρος από τα προϊόντα των εταιρειών αυτών, εκτίθενται σε ένα showroom πάνω από 1000 τ.μ τοποθετημένο σε μια από τις βασικές κυκλοφοριακές αρτηρίες του Ηρακλείου (Λ. Κνωσού 178).

Τομείς δραστηριότητας της εταιρείας: εισαγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου και οικίας, συναρμολόγηση και διανομή των παραπάνω. Η επιχειρηματική δομή της επιχείρησης παρατίθεται στο οργανόγραμμα που ακολουθεί:Τέλος ο εξοπλισμός που διαθέτει η εταιρεία αποτελείται από οχήματα μεταφοράς προϊόντων, εξειδικευμένα εργαλεία για την άρτια συναρμολόγηση και υποστήριξη (service) των προϊόντων που εμπορεύεται και διαθέτει συνεργεία τοποθέτησης, τα οποία αποτελούνται από ανθρώπους με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο τα οποία εκπαιδεύονται συνεχώς τόσο από την εταιρεία μας όσο και από τα συνεργαζόμενα εργοστάσια παραγωγής.