ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ
Θέσις Office & Design
Θέσις Office & Design
Θέσις Office & Design

Υπηρεσίες

Δέσμευση της εταιρείας ΘΕΣΙΣ είναι να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και προϊόντα από την πώληση μέχρι και την διαχείριση και διασφάλιση τους. Η δέσμευση αυτή σε συνδυασμό με το πάθος, την εμπειρία και τη γνώση για το αντικείμενο την έχουν φέρει πρώτη στην προτίμηση των καταναλωτών. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που μας δείχνεται μας υποχρεώνουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρινόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Πρώτη προτεραιότητα αλλά και στόχος της Θεσις αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών αλλά και των προσδοκιών του κάθε πελάτη που εμπιστεύεται την εταιρεία μας. Η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν εγγυηση για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού είναι πολύ σημαντική για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία κάθε επιχείρησης. Το σχεδιαστικό τμήμα σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων μελετά το χώρο σας και σας προτείνει λύσεις με στόχο την επίτευξης της μέγιστης δυνατής λειτουργικότητας αλλά και αισθητικής του. Το τμήμα πωλήσεων αναλύει τις εναλλακτικές λύσεις και επεξεργάζεται την τελική οικονομοτεχνική πρόταση πάντα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.

Το τμήμα service μεταφέρει και τοποθετεί τα προϊόντα στον χώρο σας τηρώντας πάντα τους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης. Επίσης άμεσα και αποτελεσματικά καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες για συντήρηση και επιδιόρθωση των επίπλων και των καθισμάτων σας.

Η προσπάθεια μας για βελτίωση των υπηρεσιών δεν σταματά εδώ, θέλουμε την συμβολή σας και αναζητούμε τις παρατηρήσεις σας για να διορθώσουμε τα πιθανά λάθη και παραλήψεις μας.